Vilken framtid vill du ha?

En superhero kvinna som sträcker armen mot himmelen och text "Be a hero - vi behöver dig för att testa ett nytt verktyg för att skynda på energiomställningen i Jokkmokk"

Vi behöver din hjälp för att testa en ny energifylld verktygslåda för att skynda på energiomställningen i Jokkmokk. Intresserad? Kom till vår workshop 2 maj - ingen anmälan, självklart kostnadsfri inklusive fika!

Verktygslådan har vi tagit fram i det europeiska projektet CommitClimate tillsammans med våra partner från Estland, Lettland och Polen. Den innehåller material för att ta fram lokala energi-  och klimatplaner och ett digitalt verktyg för att simulera utvecklingen. Den hjälper kommuner, företag och privatpersoner att välja bästa vägen till en hållbar energiframtid. Nu behöver vi dig för att testa verktygslådan och för att göra den bättre!

När? 2 maj kl 18:00 - 20:00

Var? Folkets hus Jokkmokk

2 maj kör årets kampanj "Europa i min region" igång och workshoppen är en del i detta. Vi vill synliggöra hur Europeiska projekt skapar nytta lokalt och regionalt. Projektet medfinansieras av EU-programmet Interreg Baltic Sea.

Publiceringsdatum:

Innehållsansvarig: Silva Herrmann