Studiecoach

Kanske vill du ha lite hjälp med att strukturera, planera och prioritera bland uppgifterna, slipa på din studieteknik eller så behöver du en vänlig knuff för att komma i gång. Ibland kanske ett motiverande samtal eller någon form av kompensatoriska hjälpmedel är nyckeln till lyckade studier. På alla våra orter finns studiecoacher och till oss kan du vända dig om du behöver stöd i dina studier.

Kanske vill du ha lite hjälp med att strukturera, planera och prioritera bland uppgifterna, slipa på din studieteknik eller så behöver du en vänlig knuff för att komma i gång. Ibland kanske ett motiverande samtal eller någon form av kompensatoriska hjälpmedel är nyckeln till lyckade studier. På alla våra orter finns studiecoacher och till oss kan du vända dig om du behöver stöd i dina studier. 


Vi delar gärna med oss av smarta tips om studieteknik, listan fyller vi på eftersom:

Är du en person som alltid skjuter upp dina studier i sista stund? Då passar den här podden dig >>

Tips för dig som studerar på distans: Bra att tänka på när du studerar på distans >>

Annegret Wiegel

Studiecoach

072-247 07 72

annegret.wiegel@lapplands.se

Studiecoach Gällivare

Jag heter Annegret och jobbar som studiecoach i Gällivare.  Jag finns här för att hjälpa dig nå dina studiemål på bästa sätt. Om du behöver stöd i dina studier är du välkommen att besöka vår studiehörna. Du kan också boka en individuell tid för coachning. Kontakta mig via mejl eller telefon eller kom förbi mig när du är här. Nu kan du boka din tid med mig direkt online, klicka här >>

Jag ansvarar även för en orienteringskurs i studieteknik som du kan läsa hos oss. Mer information om denna kurs får du av mig eller av våra studie- och yrkesvägledare >>

Välkommen att höra av dig om du behöver hjälp och stöd med dina studier! 

Marie Norman

Studiecoach

070-2622826

marie.norman@lapplands.se

Studiecoach Kiruna

Jag heter Marie och arbetar som studiecoach på Lapplands Lärcentra i Kiruna. Till mig kan du vända dig för att få hjälp i dina pågående studier. Jag kan hjälpa dig både online och på plats i våra lokaler. Du är varmt välkommen att höra av dig till mig så bokar vi en tid för individuell handledning. 

Jag ansvarar även för en orienteringskurs i studieteknik som du kan läsa hos oss. Mer information om kursen kan du få av mig eller av våra studie och yrkesvägledare>>.

Tillsammans kommer vi överens om de bästa lösningarna för att du ska lyckas i dina studier.

Berith Johansson

Lärare SFI, Studiecoach

0971-173 69

072-516 99 57

berith.johansson@lapplands.se

Studiecoach Jokkmokk

Jag heter Berith och arbetar som studiecoach i Jokkmokk. Till mig kan du vända dig för att få hjälp i dina pågående studier.

Du kan boka tid hos mig på måndagar och onsdagar. Klicka här

 

Hör av dig om du behöver hjälp och stöd under din studietid!

Ann-Sofi Patomella

Ann-Sofi Patomella

0978-128 87

072-539 18 78

ann-sofi.patomella@lapplands.se

Studiecoach Pajala

Jag heter Ann-Sofie och arbetar som studiecoach i Pajala. Mig kan du träffa om du behöver hjälp och stöd i dina studier. Jag kan bland annat hjälpa dig med att planera och strukturera dina studier samt ge råd och tips kring studieteknik.

Hör av dig till mig så bokar vi en tid. Vi kan antingen träffas på plats på Lärcentra Pajala eller digitalt via Teams.