Lapplands Lärcentra i Gällivare – attraktiv utbildning för vuxna.

2016-12-02

Välkommen till Lapplands Lärcentra i Gällivare, vi erbjuder ett brett utbud av vuxenutbildning i en stimulerande miljö.


Vuxenutbildning– utbildning på grundskole-/gymnasienivå, lärvux och sfi.

Vuxenutbildningen på Lapplands Lärcentra i Gällivare omfattar verksamheterna kommunal vuxenutbildning (komvux) på grundläggande och gymnasial nivå, särskild utbildning för vuxna (lärvux) och utbildning i svenska för invandrare (sfi). Vår studievägledare hjälper dig med planering och vägledning av dina studier och svarar på frågor om behörighetskomplettering och finansiering vid studier.

Läs mer om vuxenutbildningen

Högskoleutbildning- studera fristående kurser eller hela program via distans.

Lapplands Lärcentra ger dig möjlighet att genomföra högskolestudier på orten. Det finns ett brett utbud av distansutbildningar på landets högskolor och universitet och du kan välja att läsa fristående kurser eller hela program. På Lapplands Lärcentra i Gällivare har du under dina högskolestudier tillgång till studierum, datorer, teknisk utrustning och support.

Vi erbjuder även tentamensservice vid högskolestudier. Det innebär att du som studerar högskoleutbildning har möjlighet att skriva din tentamen hos oss. Regler för att skriva tentamen och tentamensanmälan

 Läs mer om högskoleutbildning

Yrkeshögskola- utbildning med stark arbetslivskoppling.

Om du vill läsa en utbildning med stark arbetslivskoppling kan en yrkeshögskoleutbildning vara något för dig. Vi har ett brett utbud av såväl egna yrkeshögskoleutbildningar som yrkeshögskoleutbildningar via andra utbildningsanordnare via distans. På Lapplands Lärcentra i Gällivare har du under dina yrkeshögskolestudier tillgång till studierum, datorer, teknisk utrustning och support.

Vi erbjuder även tentamensservice vid yrkeshögskolestudier. Det innebär att du som studerar yrkeshögskoleutbildning har möjlighet att skriva din tentamen hos oss. Regler för att skriva tentamen och tentamensanmälan

Läs mer om yrkeshögskoleutbildning

Uppdragsutbildning- kompetensutveckling för företag och näringsliv.

Lapplands Lärcentra i Gällivare erbjuder personal- och uppdragsutbildning till företag och näringsliv på orten. Vi skräddarsyr och matchar utbildningslösningar för ditt företags behov. Utbildningen kan genomföras i våra lokaler eller på ute på din arbetsplats.

Läs mer om uppdragsutbildning

Utbildning med fokus på kvalitet!

Att erbjuda studerande utbildning som håller en hög kvalitet är viktigt för oss på Lapplands Lärcentra. Vi är därför väldigt stolta över att vara ett kvalitetsdeklarerat Lärcentrum via Nitus.

Nyheter